زمان انتشار : 1399/03/27
تعداد مشاهدات : 93

دستورالعمل نحوه امتحانات غیرحضوری در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 موسسه آموزش عالی اکباتان

با توجه به شرایط خاص ناشی از بیماری کووید 19 و به منظور ارتقای کیفیت امتحانات دروس و صیانت از سلامت اساتید ، کارکنان و دانشجویان، امتحانات‌ دروس در پایان نیم‌سال دوم سال تحصیلی 99-1398 مبتنی بر این دستورالعمل اجرایی برگزار می‌شود.

1- کلیه امتحانات دروس نظری نیمسال تحصیلی جاری در بازه زمانی 1/4/99 لغایت 19/4/99 و منطبق با تاریخ تعیین شده در کارت ورود به جلسه امتحانات دانشجو (قابل پرینت از پروفایل دانشجو در سامانه مرواردید)، برگزار می‌شود. عدم شرکت دانشجو در امتحانات در تاریخ و ساعت اعلام شده مندرج در کارت آزمون، به منزله غیبت در جلسه امتحان است.

2- نوع امتحانات به صورت غیرمتمرکز است و روش انجام آن غیرحضوری بوده و صرفاً از طریق بستر الکترونیکی (واتساپ) طراحی و انجام می‌شود.

3-برای هر استاد یک گروه واتساپ تشکیل و در کانال دانشجویان قرارداده شده است.

4- توضیحات مربوط به شیوه امتحانات توسط استاد در گروه مربوطه قرار داده شده است.(امتحانات مستمر و پایان ترم و ...)

5- دانشجویانی که امکان استفاده از ابزارهای ارتباطی مورد نیاز را ندارند، لازم است حداکثر تا تاریخ 29 خرداد 99 موضوع را به موسسه اعلام کنند.           امتحانات این دسته از دانشجویان در محل موسسه، انجام می‌شود.

6- ثبت نمره بدون تسویه حساب شهریه امکان‌پذیر نخواهد بود، لذا دانشجویان موظف‌اند قبل از شروع امتحانات این نیم‌سال تحصیلی، نسبت به پرداخت کامل شهریه خود اقدام کنند.